ЮНЕСКО пропонує кваліфікованим компаніям подати свої тендерні пропозиції | ReHERIT
  • Новини

    ЮНЕСКО пропонує кваліфікованим компаніям подати свої тендерні пропозиції

    • 08 Травня, Середа

Організація Об’єднаних Націй з питань освіти, науки і культури (ЮНЕСКО) пропонує кваліфікованим компаніям подати тендерні пропозиції щодо: Проведення великих робіт за адресою вул. Князя Романа, 6, Львів, 79005 Україна.

Роботи передбачають реставрацію та ремонт приміщень будівлі, включаючи заміну та встановлення систем обслуговування, встановлення ліфта, електропостачання, кондиціонування, водопостачання та каналізації, систем протипожежного захисту та придбання та встановлення меблів тощо.

ЮНЕСКО шукає учасників тендеру з досвідом роботи в якості головного підрядника в будівництві принаймні 2 проєктів за характером і складністю, еквівалентних вищезазначеним роботам протягом останніх 7 років і з річним оборотом 150 000 доларів США за будь-який рік протягом останніх 5 років.

Роботи мають бути завершені протягом 4 місяців з моменту підписання договору. Метою цього повідомлення є надання загальної інформації щодо вимог до процесу закупівлі та інформування зацікавлених постачальників про те, як отримати копію тендерної документації. Зацікавлені компанії, які бажають взяти участь в конкурсі, повинні звернутись по повний набір тендерної документації до контактної особи ЮНЕСКО за вказаною нижче адресою.

 

Тендерні пропозиції з печаткою/підписом згідно з Додатком І пункту 17 «Подання та оцінка тендерних пропозицій» необхідно надіслати в електронному вигляді на адресу clt.procurement@unesco.org не пізніше 1 вересня 2023 року до 18:00 за українським часом.
ЮНЕСКО зберігає за собою право вносити зміни до документів у будь-який час протягом процесу збору заявок. Будь-які зміни чи уточнення будуть надіслані безпосередньо всім учасникам тендеру, які надіслали запит на отримання повного комплекту тендерної документації та офіційно підтвердили свій намір подати тендерну пропозицію. Компанії не отримуватимуть винагороду за підготовку та подання тендерних пропозицій.

Контактна інформація ЮНЕСКО:

ЮНЕСКО, Сектор культури, Відділ культури в надзвичайних ситуаціях<p>
Контактна особа: Турал Мустафаєв
Електронна адреса: t.mustafayev@unesco.org
Більше інформації: https://www.ungm.org/Public/Notice/208725 
Фото: UNESCO/Bohdan Yemets

Відкрий спадщинуДізнавайтесь цікаве про культурну спадщину